Wil jij snel je Xbox verkopen omdat je er vanaf wilt?

Je bent helemaal klaar met je Xbox en wilt hem nu verkopen. Zorg voordat je jouw Xbox gaat verkopen dat je jouw Xbox account hebt verwijderd. Nadat je jouw Xbox account hebt verwijderd kan je beginnen met het verkopen van je Xbox. De verkoopprijs is lager dan de inkoopprijs. Dus je gaat sowieso een kleine verlies op je aankoop krijgen. De verkoopprijs voor een 2ehands Xbox ligt rond de 200 euro. Je kan je Xbox aanbieden op 2ehands websites zoals Marktplaats of je kan hem aanbieden bij je lokale computer winkel, die kopen meestal dat soort 2ehands spullen ook.

Mijn Xbox verkopen

Er zijn verschillende manier om je Xbox te kunnen verkopen. Je kan je Xbox op hier op Marktplaats aanbieden. Vergeet niet wanneer je iets op Marktplaats plaatst is er een grote kans dat de mensen die er op af komen met je gaan onderhandelen over de prijs. Dus de vraagprijs kan uiteindelijk lager uitvallen dan je denkt.

Waarom je Xbox verkopen?

Als je geld nodig hebt of klaar bent met je Xbox console kan je er voor kiezen om de Xbox te verkopen. Ook als je de nieuwe variant van de Xbox wilt kopen kan je er voor beslissen om je oude console te verkopen. De prijzen van een 2ehands Xbox zullen niet al te hogen liggen van de winkelprijs omdat het apparaat al gebruikt is. Op plekken zoals Marktplaats kan je het console aanbieden. Vaak zullen mensen onder jouw vraagprijs willen bieden dus je moet bereid zijn om te kunnen onderhandelen. Na het verkopen van je Xbox kan je met het bedrag kijken voor een nieuwe Xbox, meestal moet je dan wel wat geld zelf bijleggen want een nieuwe Xbox kost altijd meer in de winkel. Je kan kijken op 2ehands websites voor 2ehands nieuwe Xbox consoles die andere mensen verkopen.

Vergeet niet de gehele Xbox te resetten voordat je hem verkoopt. De data en games blijven namelijk na het uitloggen op je Xbox account gewoon op je console staan. Alleen via instellingen en dan een complete reset kan je de gehele Xbox resetten. Vergeet niet dat wanneer je dit hebt gedaan je jouw opgeslagen games niet meer terug kan krijgen. Microsoft biedt wel een cloud optie aan, op de cloud van Microsoft kan je wel veel games opslaan zonder dat je gebruik hoeft te maken van je internet geheugen. Alleen hier heb je wel een internet verbinding voor nodig.