De beste manier om snel in te loggen op je Nintendo account

Je hebt nu jouw Nintendo account aangemaakt maar je wilt nu natuurlijk inloggen op je Nintendo account zodat je gebruik kunt maken van alle functies en kan gamen met je Nintendo Switch op Nintendo 3DS. Voor het inloggen op het Nintendo network heb je jouw e-mailadres en wachtwoord nodig die je hebt opgegeven tijdens aanmaken van je account. Wij hebben hieronder een overzicht gezet over hoe je kan inloggen op je Nintendo account.

Inloggen op jouw Nintendo account

Als je voor het eerst jouw Switch of 3DS opstart krijg je gelijk de optie om in te loggen. Gebruik hierbij de gegevens die je hebt ingevuld tijdens het aanmaken van je account. Als je vanaf je internetbrowser wilt inloggen kan je de onderstaande instructies volgen.

  • Ga naar https://accounts.nintendo.com. Vul nu de inloggegevens in die je hebt ingevuld tijdens de registratie van je Nintendo account en klik op ‘Inloggen’.
  • Onder toezicht staande Nintendo-accounts (waaronder accounts voor kinderen van 15 jaar of jonger) kunnen inloggen met hun eigen inloggegevens en wachtwoord (niet de inloggegevens en het wachtwoord van de ouder of voogd).
  • Als je probeert in te loggen via een mobiele Nintendo-app op een iOS-apparaat (zoals een iPhone of iPad), dan kun je alleen inloggen met het e-mailadres en wachtwoord voor je Nintendo-account.